|

Läs Sydins bilaga Hus och hem gratis!

NyhetsbildZoom
Här kan du gratis läsa vår 20-sidiga bilaga Hus & Hem 2018 med mycket intressant läsning om byggande, inredning och renovering.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Dyrt att bygga? Det tycker inte Pirjo Rajasalo i Lappfjärd. Hon bygger små tittskåp och det mesta av materialet är återanvänt. Hennes inredningsintresse är minimalistiskt, och nästintill gratis.

På Knöpelbacken i Övermark hittar vi Helsingforsbon Tom Ehrström som med var hand bestämt sig för att renovera sin farmor Martas föräldrahem. Hellre gammalt än nytt, är hans filosofi.

I Kaskö har vi hälsat på paret Pirjo och Kyösti Välikangas som kan sägas samla på gamla skolor. Sommartid bor de i det som en gång var bilskola. Och nu har de tagit sig an den tidigare finska folkskolan.

Det här är bara några av de många intressanta texter vi bjuder på i årets upplaga av Hus & Hem. Och dessutom helt gratis!

Läs bilagan Hus & Hem här (via dator)

Läs bilagan Hus & Hem här (telefon, surfplatta)

Och cirka 1.30 natten till torsdag hittar du också bilagan via eSydin-appen.

Här hittar du till e-tidningen.

Sydin som e-tidning är alltid gratis för prenumeranter. Men Hus & Hem-bilagan är öppen för alla. Det som krävs är att du loggar in. Om du inte har en inloggning kan du enkelt skapa en på startsidan (logga in uppe till höger) och det är gratis.

Om du vill läsa e-tidningen via surfplatta eller mobiltelefon laddar du ner appen eSydin (gratis) från Apples App Store eller Google Play Store. Appen fungerar i operativsystemen iOS och Android.

Har du frågor kontakta: support@hssmedia.fi

E-tidningen är en identisk kopia av papperstidningen, med exakt samma innehåll, från första till sista sidan, inklusive annonser. Det är ett behändigt sätt att läsa lokala nyheter, inte minst för den som bor utomlands.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Nu ska tomtarna plockas fram – dags för julöppningar i Närpes

Det börjar dra ihop sig till julöppning i Närpes centrum, som i år ordnas lite tidigare än vanligt. I dagarna firas också julen in på Högbacken i Finby.

Nyhetsbild
Lokalt

Personbil krockade med hjort

KRISTINESTAD En personbil krockade med en hjort som sprang upp på riksåttan i Ömossa vid 20.30-tiden på onsdagskvällen.

Nyhetsbild
Lokalt

Höftsvängarna ska nötas in till manskörens jubileumskonsert

KRISTINESTAD De vickar på höfterna till höger och till vänster, samtidigt som de levererar en hurtig sång i fyra stämmor. Det ser avancerat och roligt ut på samma gång. Kristinestads manskör är koncentrerad på sin uppgift.

Nyhetsbild
Lokalt

Stort intresse för HSS Medias och Yle Österbottens enkät Min mat – över 3 000 österbottningar svarade

HSS Medias och Yle Österbottens enkät om matvanor har engagerat österbottningarna. 3 100 personer har svarat på våra frågor om mat och ätande. 60 procent uppger att de har förändrat sina matvanor.

Mest läst senaste veckan