|

Raumoman i hjortkrock i Rangsby

NyhetsbildZoom
Foto: Arkiv/Malin Bylund
En skåpbil och en vitsvanshjort krockade på Strandvägen i Rangsby strax före elva på lördagskvällen. Inga personskador uppkom.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Skåpbilen framfördes av en Raumoman längs Strandvägen. En vitsvanshjort sprang plötsligt ut på vägen och krockade med bilens framparti. Hjorten slungades några varv längs asfalten men fortsatte sedan in i skogen. Bilens kofångare skadades.

Jag rekommenderar artikeln

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Utredning: En utbyggnad av finska skolan är den förnuftigaste lösningen

Arbetsgruppen ratade Tjöck skola, före detta finska skolan i Lappfjärd samt ett finskt skolcampus på Östra sidan. Enda alternativet för att råda bot på trångboddheten är en utbyggnad av Kantakaupungin koulu.

Nyhetsbild
Lokalt

Nya daghemmet i Kristinestad ska inbjuda till rörelseglädje – och en och annan språkdusch

Kreativitet, rörelseglädje och mycket temabaserat gäller då det nya daghemmet i Kristinestad tar form. Därtill kommer ekologiskt tänkande, som till exempel solpaneler. Nu begär staden in anbud för nybygget.

Nyhetsbild
Lokalt

Nu har grillen flyttat in i nytt – och centrum fick sin offentliga toalett

Närpes I fredags invigdes den nya grillen vid torget i Näsby. Nu är också den offentliga toaletten öppen för allmänheten.

Nyhetsbild
Lokalt

Alfa Oil krävs på konkretiserade planer för verksamheten under Björnön

Myndigheterna sväljer inte Alfa Oils planer för bergrummet under Björnön bara sådär. Bolaget krävs på fler – och noggrannare – svar än det man hittills presenterat.

Mest läst senaste veckan