|

Vännerna förenar på Tomatkarnevalen

NyhetsbildZoom
Systrarna Amalia och Amanda Skrifvars tycker att det är ett måste att träffa vänner och äta vårrullar. Foto: Miranda Eklund
Karnevalsyran är intensiv i Närpes centrum också på lördag. Är det inte maten så är det vännerna som lockar, och ofta hinner man inte många meter förrän man träffar någon bekant.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Amalia och Amanda Skrifvars går runt och tittar på utbudet tillsammans. De är på jakt efter körsbär, och möjligtvis hittar också några godisremmar hem i inköpsväskan.

– Vi ska bara gå runt och träffa folk annars. Det är alltid så bra stämning på karnevalen, säger Amanda Skrifvars.

Hon var på karneval också på fredagen och lyssnade på de båda banden No big deal och Ben Dover som spelade i stortältet under kvällen. Riktigt bra, säger hon om deras uppträdande.

Under lördagen kunde man också gå och se på då Räddningsverket var på plats med brandbilar och ambulanser på Ingvestorget, man kunde måla akrylfärg på några skivor utanför Mitt i stan och man kunde se på veteranbilar då Vasa veteranbilssällskap besökte karnevalen.

Under kvällen fortsätter programmet med musik och dans i Stortältet. Då spelar bland annat Lasse Eriksson med band.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan