Läs Sydins bilaga "Bygg och renovera" – gratis!

NyhetsbildZoom
Familjen Ek och Sund har hittat sin drömplats för sitt hem vid havet. Mamma Sofia Ek, och barnen Zeona, Mike, Mandy, pappa Christoffer Sund, Zeana och Zoe (längst fram) njuter av utsikten över Pjelaxfjärden. Foto: Malin Bylund
GRATIS BILAGA. I Närpes "bygger vi så det ryker", uttrycker sig en planerare i vår bilaga Bygg och renovera. Vad är det folk bygger i Sydösterbotten, var bygger de, och var vill de bo? Vi har besökt några av dem som bygger, eller som redan har sitt drömhem klart. Läs vår 16-sidiga bilaga gratis som e-tidning.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ni får träffa ett par som hade ett viktigt kriterium - de ville bo vid havet - och det gör de nu. Vi berättar om de tre generationerna som bor i samma släktgård i Lappfjärd. I Rangsby renoverar ett barnbarn farföräldrarnas hus, ett par flyttade till en lägenhet i ett lugnt område i Näsby, och i Härkmeri experimenteras det med olika värmekällor.

Sådant intressant kan du läsa om i den 16-sidiga bilagan som följer med torsdagens tidning (15.3). Bilagan Bygg och renovera finns som gratis e-tidning och den kan du läsa redan nu via länken nedan:

Läs bilagan här

Eller via vår webbsida:

http://e-tidningen.sydin.fi/Home/Epaper

Sydin som e-tidning är alltid gratis för prenumeranter. Men bilagan Bygg och renovera är öppen för alla. Det som krävs är att du loggar in. Om du inte har en inloggning kan du enkelt skapa en på startsidan (logga in uppe till höger) och det är gratis.

Om du vill läsa e-tidningen via surfplatta eller mobiltelefon laddar du ner appen eSydin (gratis) från Apples App Store eller Google Play Store. Appen fungerar i operativsystemen iOS och Android.

Har du frågor kontakta: support@hssmedia.fi

E-tidningen är en identisk kopia av papperstidningen, med exakt samma innehåll, från första till sista sidan, inklusive annonser. Det är ett behändigt sätt att läsa lokala nyheter, inte minst för den som bor utomlands.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan