Ni får träffa ett par som hade ett viktigt kriterium - de ville bo vid havet - och det gör de nu. Vi berättar om de tre generationerna som bor i samma släktgård i Lappfjärd. I Rangsby renoverar ett barnbarn farföräldrarnas hus, ett par flyttade till en lägenhet i ett lugnt område i Näsby, och i Härkmeri experimenteras det med olika värmekällor.

Sådant intressant kan du läsa om i den 16-sidiga bilagan som följer med torsdagens tidning (15.3). Bilagan Bygg och renovera finns som gratis e-tidning och den kan du läsa redan nu via länken nedan:

Läs bilagan här

Eller via vår webbsida:

http://e-tidningen.sydin.fi/Home/Epaper

Sydin som e-tidning är alltid gratis för prenumeranter. Men bilagan Bygg och renovera är öppen för alla. Det som krävs är att du loggar in. Om du inte har en inloggning kan du enkelt skapa en på startsidan (logga in uppe till höger) och det är gratis.

Om du vill läsa e-tidningen via surfplatta eller mobiltelefon laddar du ner appen eSydin (gratis) från Apples App Store eller Google Play Store. Appen fungerar i operativsystemen iOS och Android.

Har du frågor kontakta: support@hssmedia.fi

E-tidningen är en identisk kopia av papperstidningen, med exakt samma innehåll, från första till sista sidan, inklusive annonser. Det är ett behändigt sätt att läsa lokala nyheter, inte minst för den som bor utomlands.