Läs Sydins bilaga "Bygg och renovera" – gratis!

NyhetsbildZoom
Familjen Ek och Sund har hittat sin drömplats för sitt hem vid havet. Mamma Sofia Ek, och barnen Zeona, Mike, Mandy, pappa Christoffer Sund, Zeana och Zoe (längst fram) njuter av utsikten över Pjelaxfjärden. Foto: Malin Bylund
GRATIS BILAGA. I Närpes "bygger vi så det ryker", uttrycker sig en planerare i vår bilaga Bygg och renovera. Vad är det folk bygger i Sydösterbotten, var bygger de, och var vill de bo? Vi har besökt några av dem som bygger, eller som redan har sitt drömhem klart. Läs vår 16-sidiga bilaga gratis som e-tidning.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Ni får träffa ett par som hade ett viktigt kriterium - de ville bo vid havet - och det gör de nu. Vi berättar om de tre generationerna som bor i samma släktgård i Lappfjärd. I Rangsby renoverar ett barnbarn farföräldrarnas hus, ett par flyttade till en lägenhet i ett lugnt område i Näsby, och i Härkmeri experimenteras det med olika värmekällor.

Sådant intressant kan du läsa om i den 16-sidiga bilagan som följer med torsdagens tidning (15.3). Bilagan Bygg och renovera finns som gratis e-tidning och den kan du läsa redan nu via länken nedan:

Läs bilagan här

Eller via vår webbsida:

http://e-tidningen.sydin.fi/Home/Epaper

Sydin som e-tidning är alltid gratis för prenumeranter. Men bilagan Bygg och renovera är öppen för alla. Det som krävs är att du loggar in. Om du inte har en inloggning kan du enkelt skapa en på startsidan (logga in uppe till höger) och det är gratis.

Om du vill läsa e-tidningen via surfplatta eller mobiltelefon laddar du ner appen eSydin (gratis) från Apples App Store eller Google Play Store. Appen fungerar i operativsystemen iOS och Android.

Har du frågor kontakta: support@hssmedia.fi

E-tidningen är en identisk kopia av papperstidningen, med exakt samma innehåll, från första till sista sidan, inklusive annonser. Det är ett behändigt sätt att läsa lokala nyheter, inte minst för den som bor utomlands.

Kommentarer
|

Påskbrasorna stoppas av risk för gräsbränder – nu får ingen tända öppen eld i Österbotten

Nyhetsbild
Det verkar inte bli några påskbrasor i år, eftersom det nu råder risk för gräsbränder i hela Österbotten. Foto: Heikki Torala/Arkiv
Meteorologiska institutet har slagit fast att det nu är så torrt i markerna att det är förbjudet att göra upp öppen eld. Det betyder att påskbrasorna är hotade.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan