;
|

Fyndigt och rappt i Brahegårdens revy

NyhetsbildZoom
Sjöjungfrun Catarina Forsström sjunger om det vandrande monumentet. Ole Mattila tar hand om det till slut. Foto: Lotta Sjöblad
Språkliga krumbukter, storslagna planer och vardagliga händelser tas upp i Brahegårdens revy denna gång.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Revyn ”Kåm å kuck” har god fart redan från början och kupletter, sketcher och danser avlöser varandra.

Det har hänt mycket, som det är tacksamt att sätta ihop en revy om, och det behandlas rappt i drygt tjugo nummer. Både experter och gatans parlament får komma till tals och de fyndiga kommentarerna avlöser varandra i numren.

Kupletterna visar att det i gänget finns många goda sångare. Glädjande är bredden, bland de cirka 20 aktörerna finns allt från nybörjare till gamla garvade revyrävar.

Recension i onsdagens SÖ (3.1)

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan