|

Kraft Hockey fick bara kryss

NyhetsbildZoom
Kraft fick bara kryss hemma mot Muik IK II. Foto: Janne Smeds
Kraft Hockey fick kämpa mot ett decimerat Muik II.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kraft har bara förlorat en match i årets hockeytrea och hör till de tre topplagen i serien.

Muik II å sin sida har haft en svår start på säsongen och ligger i bottenskiktet.

Då lagen möttes i Närpes på lördagen var det jämnt och matchen slutade oavgjort efter att gästerna, som kom till spel med endast elva man, kommit starkt i slutperioden.

Matchen slutade 3-3 efter perioderna 1-1, 1-0, 1-2.

För Kraft nätade Victor Petersson, Alexander Engman och Jonathan Sjökvist.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan