|

Sju uppsagda på HSS Media

NyhetsbildZoom
HSS Media ger ut Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten.
Resultatet av de omorganiseringar och effektiveringar som sker på HSS Media leder till att sju anställda sägs upp.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Samarbetsförhandlingarna på grund av ekonomiska och produktionsmässiga orsaker avslutades den 13 oktober. Totalt sägs sju anställda upp medan två anställda går från heltidsanställning till halvtidsanställning.

På redaktionen minskar man på bemanningen på fotoavdelningen med en resurs och på avdelningen för nyhetsgrafik med en resurs – totalt två anställda, båda två i Vasa. På annonsproduktion, marknadsföring samt inom kundtjänst dras tjänster in, totalt fem stycken.

HSS Media ger ut tidningarna Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten och har i dag cirka 130 anställda.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan