;
|

Räddningsverket: Än så länge lugnt i morgontrafiken

NyhetsbildZoom
Snön fortsätter att falla i Österbotten i dag. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
Snöfallet och det hala väglaget har lett till ett par dikeskörningar i morgontrafiken, men enligt räddningsverket har morgonen hittills varit lugn.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt Krister Fogelberg vid Österbottens räddningsverk har morgonen än så länge börjat lugnt för räddningsverkets del.

– De flesta visste ju redan i går vad som väntade och bytte till vinterdäck. Många trafikanter vet också hur man ska köra i sånt här väder.

Räddningsverket har ryckt ut till några dikeskörningar bland annat i Malax och Korsnäs vid sjutiden i morse men det var inte fråga om några allvarliga olyckor.

– Nu hoppas vi helt enkelt att det fortsätter på samma sätt, utan olyckor, säger Fogelberg.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan