|

Kraft förlorade toppmötet

NyhetsbildZoom
Junioren Kevin Snickars gjorde igen en bra match då Kraft mötte JPK i ett toppmöte i Hallis på lördagen. Men denna dag var gästerna från Alajärvi starkare Foto: Janne Smeds
Kraft fick jobba i uppförsbacke i toppmötet mot JPK och kammade för första gången under säsongen noll.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var en riktigt bra division 3-match som utspelade sig i Hallis på lördagen då obesegrade Kraft tog emot likaså obesegrade JPK från Alajärvi.

Segrande ur den jämna drabbningen, som följdes av 179 personer, gick JPK som vann matchen med 3-4 efter perioderna 1-2, 2-1, 0-1.

Kraft inledde matchen bäst och Jonas Wilson förde hemmalaget upp i en välförtjänt ledning i mitten på första. Men så kom 59 svarta sekunder för Kraft som släppte in gästerna i matchen med två snabba mål.

I andra kvitterade Kraft två gånger om. Först satte för daggen pigga Tony Söderman 2-2 och sedan satte Tom Åbonde 3-3.

Men denna dag fick Kraft jobba i uppförsbacke då gästernas bästa spelare Pauli Sova gjorde 3-4 i början på tredje.

Kraft hade visserligen sina lägen i slutet, då man bland annat fick spela i numerärt överläge, men denna dag kammade man noll.

Nästa match spelas den 4 november borta mot IK Kronan II.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan