|

Kraft förlorade toppmötet

NyhetsbildZoom
Junioren Kevin Snickars gjorde igen en bra match då Kraft mötte JPK i ett toppmöte i Hallis på lördagen. Men denna dag var gästerna från Alajärvi starkare Foto: Janne Smeds
Kraft fick jobba i uppförsbacke i toppmötet mot JPK och kammade för första gången under säsongen noll.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var en riktigt bra division 3-match som utspelade sig i Hallis på lördagen då obesegrade Kraft tog emot likaså obesegrade JPK från Alajärvi.

Segrande ur den jämna drabbningen, som följdes av 179 personer, gick JPK som vann matchen med 3-4 efter perioderna 1-2, 2-1, 0-1.

Kraft inledde matchen bäst och Jonas Wilson förde hemmalaget upp i en välförtjänt ledning i mitten på första. Men så kom 59 svarta sekunder för Kraft som släppte in gästerna i matchen med två snabba mål.

I andra kvitterade Kraft två gånger om. Först satte för daggen pigga Tony Söderman 2-2 och sedan satte Tom Åbonde 3-3.

Men denna dag fick Kraft jobba i uppförsbacke då gästernas bästa spelare Pauli Sova gjorde 3-4 i början på tredje.

Kraft hade visserligen sina lägen i slutet, då man bland annat fick spela i numerärt överläge, men denna dag kammade man noll.

Nästa match spelas den 4 november borta mot IK Kronan II.

Kommentarer
|

Kåtongdiket i Kåtnäs har blivit en turistattraktion

Nyhetsbild
Max Jansson, vd för Vasaregionens turism, hamnade i Kåtongdiket på en guidad rundtur i Närpes på internationella guidedagen. Foto: Ann-Sofie Långvik
Dialekten, en lustig finsk brytning, kyrkstallarna, Kåtongdiket, moschakok, Öjskogsparken, medikamenterna i apoteksmuseet… Listan på upplevelser och sevärdheter i Närpes kan göras lång, konstaterade Max Jansson efter en ”superb dag” i staden.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Kåtongdiket i Kåtnäs har blivit en turistattraktion

Närpes Dialekten, en lustig finsk brytning, kyrkstallarna, Kåtongdiket, moschakok, Öjskogsparken, medikamenterna i apoteksmuseet… Listan på upplevelser och sevärdheter i Närpes kan göras lång, konstaterade Max Jansson efter en ”superb dag” i staden.

Nyhetsbild
Lokalt

I Fagerö hamnshop litar de på att folk är ärliga

Närpes Folks ärlighet och tilltron till människorna väckte förtjusning hos en tysk cykelturist som hade vägarna förbi Fagerö i somras. Vivan Österberg överraskades av ett mejl från besökaren.

Nyhetsbild
Lokalt

Gammal servicestation brann i Tjöck – flera fordon räddades undan lågorna

UPPDATERAD Den över 800 kvadratmeter stora byggnaden totalförstörd efter branden. Släckningsarbetet pågick i fyra timmar.

Nyhetsbild
Lokalt

Kyrkoherden blir försiktigare debattör: "Vi ska så gott det går reparera skadan"

En präst och kyrkoherde ska alltid bete sig respektfullt. Jag kommer att vara försiktigare i framtiden för ansvaret är stort, säger kyrkoherde Daniel Norrback, som dock tycker det inträffade fått för stora proportioner.

Mest läst senaste veckan