– Det var den bästa kvällen i våra liv. Det var otroligt härligt! Det är få saker i livet som blir perfekt, men den här kvällen blev helt perfekt. Den innehöll allt som man tänkt. Familjen, de närmaste, alla nära och kära. Det var känslosamma tal, fina och roliga tal, mycket musik, fantastiskt band och god mat. Vi är så nöjda med allting, summerar Krista Siegfrids bröllopsdagen när hon talade med SÖ på måndagen.

Bröllopet var en privat tillställning för familjen, vänner och kollegor. Själva vigseln var borgerlig, som Krista själv beskriver som en liten show i sig, vilket var precis vad paret ville.

– Det måste alltid vara en liten show, vi hade planerat det så. Alla sade att bröllopet såg ut som mig och Janne. Det var väldigt personligt. Det är ju roligt.

"Det måste alltid vara en liten show, vi hade planerat det så. Alla sade att bröllopet såg ut som mig och Janne."
Krista Siegfrids

Brudklänningen var däremot inte lika yvigt som den hon hade på sig när hon sjöng Marry Me i Eurovisionen.

– Nej, det var inte en lika galen klänning! Den var väldigt vacker och stilig, mycket spets. En sjöjungfrumodell med långt släp.

Glädjande för Krista var att bröllopsfesten kunde ordnas i Kaskö, i Bladhska gården.

Dessutom hade Krista en chans att visa upp sin kära hemstad för sina vänner som aldrig hade besökt staden.

Även om hon numera är fru Krista Siegfrids är det just Siegfrids som gäller på id-handlingarna. De valde att behålla sina egna efternamn.

Zoom

Foto: Mikael Nybacka