|

Nygifta Krista: Den bästa dagen i mitt liv

NyhetsbildZoom
Janne Grönroos och Krista Siegfrids är nu man och hustru. Foto: Mikael Nybacka
De sade äntligen ”ja” till varandra, Kaskös stora stjärna Krista Siegfrids och Janne Grönroos. Bröllopet firade de i Bladhska gården i Kaskö i lördags.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Det var den bästa kvällen i våra liv. Det var otroligt härligt! Det är få saker i livet som blir perfekt, men den här kvällen blev helt perfekt. Den innehöll allt som man tänkt. Familjen, de närmaste, alla nära och kära. Det var känslosamma tal, fina och roliga tal, mycket musik, fantastiskt band och god mat. Vi är så nöjda med allting, summerar Krista Siegfrids bröllopsdagen när hon talade med SÖ på måndagen.

Bröllopet var en privat tillställning för familjen, vänner och kollegor. Själva vigseln var borgerlig, som Krista själv beskriver som en liten show i sig, vilket var precis vad paret ville.

– Det måste alltid vara en liten show, vi hade planerat det så. Alla sade att bröllopet såg ut som mig och Janne. Det var väldigt personligt. Det är ju roligt.

"Det måste alltid vara en liten show, vi hade planerat det så. Alla sade att bröllopet såg ut som mig och Janne."
Krista Siegfrids

Brudklänningen var däremot inte lika yvigt som den hon hade på sig när hon sjöng Marry Me i Eurovisionen.

– Nej, det var inte en lika galen klänning! Den var väldigt vacker och stilig, mycket spets. En sjöjungfrumodell med långt släp.

Glädjande för Krista var att bröllopsfesten kunde ordnas i Kaskö, i Bladhska gården.

Dessutom hade Krista en chans att visa upp sin kära hemstad för sina vänner som aldrig hade besökt staden.

Även om hon numera är fru Krista Siegfrids är det just Siegfrids som gäller på id-handlingarna. De valde att behålla sina egna efternamn.

Zoom

Foto: Mikael Nybacka

Kommentarer
|

Kaskö köper tjänster för utveckling av näringslivet

Nyhetsbild
Johanna Peltoniemi slutar som näringsombud i Kaskö den sista april. Men hon kommer nu att börja sälja tjänster till staden via ett bolag. Det blir i medeltal en dag i veckan. Foto: Arkiv/Malin Bylund
Kaskö stad köper tjänster för utveckling av näringslivet av företaget AppaJee /Oy JTT Ltd. Där ingår utvecklingsprojektet för fiskehamnen som pågår till utgången av september.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan