|

Nygifta Krista: Den bästa dagen i mitt liv

NyhetsbildZoom
Janne Grönroos och Krista Siegfrids är nu man och hustru. Foto: Mikael Nybacka
De sade äntligen ”ja” till varandra, Kaskös stora stjärna Krista Siegfrids och Janne Grönroos. Bröllopet firade de i Bladhska gården i Kaskö i lördags.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Det var den bästa kvällen i våra liv. Det var otroligt härligt! Det är få saker i livet som blir perfekt, men den här kvällen blev helt perfekt. Den innehöll allt som man tänkt. Familjen, de närmaste, alla nära och kära. Det var känslosamma tal, fina och roliga tal, mycket musik, fantastiskt band och god mat. Vi är så nöjda med allting, summerar Krista Siegfrids bröllopsdagen när hon talade med SÖ på måndagen.

Bröllopet var en privat tillställning för familjen, vänner och kollegor. Själva vigseln var borgerlig, som Krista själv beskriver som en liten show i sig, vilket var precis vad paret ville.

– Det måste alltid vara en liten show, vi hade planerat det så. Alla sade att bröllopet såg ut som mig och Janne. Det var väldigt personligt. Det är ju roligt.

"Det måste alltid vara en liten show, vi hade planerat det så. Alla sade att bröllopet såg ut som mig och Janne."
Krista Siegfrids

Brudklänningen var däremot inte lika yvigt som den hon hade på sig när hon sjöng Marry Me i Eurovisionen.

– Nej, det var inte en lika galen klänning! Den var väldigt vacker och stilig, mycket spets. En sjöjungfrumodell med långt släp.

Glädjande för Krista var att bröllopsfesten kunde ordnas i Kaskö, i Bladhska gården.

Dessutom hade Krista en chans att visa upp sin kära hemstad för sina vänner som aldrig hade besökt staden.

Även om hon numera är fru Krista Siegfrids är det just Siegfrids som gäller på id-handlingarna. De valde att behålla sina egna efternamn.

Zoom

Foto: Mikael Nybacka

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan