;
|

Drogpåverkad förare i Närpes

NyhetsbildZoom
Polisen. Foto: Lehtikuva
En drogpåverkad personbilschaufför stannades på riksåttan i Närpes på lördagskvällen. Han och en passagerare misstänks nu för narkotikabrott.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Polisen fick larm om en bil som körde riskabelt på riksåttan i Närpes på lördagskvällen. När polisen hittat och stannat personbilen fick den manliga föraren blåsa i polisens alkometer. Han hade ingen alkohol i kroppen - men däremot droger. Drogtestet visade positivt för amfetamin, bensodiazepin och kokain. Dessutom var bilen obesiktigad och mannen saknade körrätt. Med sig i bilen hade han en passagerare och båda två misstänks nu för narkotikabrott eftersom polisen även fann narkotika i bilen. Föraren misstänks också för rattfylleri, fordonsförseelse och körning utan körrätt.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan