|

Samarbetsförhandlingar på HSS Media

NyhetsbildZoom
HSS Media samarbetsförhandlar.
Av ekonomiska och produktionsmässiga orsaker inleder HSS Media samarbetsförhandlingar. Förhandlingarna omfattar hela personalen och kan leda till uppsägningar av högst nio i personalen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Samarbetsförhandlingarna inleds den 29 september och pågår i minst två veckor.

– Intäkterna på både prenumerationer och annonser fortsätter att minska medan tillväxten på den digitala kundaffären ännu inte mäktar med att kompensera tappet. Den traditionella tidningsaffären har länge varit på nedåtgående, och då tvingas HSS Media med jämna mellanrum se över sina kostnader, säger tf vd Thomas Peterssohn.

HSS Media har i dag knappt 130 ordinarie anställda.

HSS Media ger ut dagstidningarna Vasabladet, Österbottens Tidning och Syd-Österbotten.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan