– Ishockey är fint på det sättet, att nästa match och nya möjligheter alltid kommer snabbt. Det är tur att Tjeckienmötet kommer så snabbt. Vi får radera ut den här förlusten ur tankarna snabbt, säger Aho.

Han är trots sin ringa ålder (19 år) något av en ledare på isen, men kanske inte den som drar det tyngsta lasset. Och vem ska då tända laget?

– Alla tar sitt ansvar. Alla har ett eget ansvar för att förbereda sig inför matcherna. Det är klart att tränarna talar om vissa spelmässiga grejer och vissa spelare skriker mer än andra i omklädningsrummet. Men allt börjar med det egna ansvaret, säger Aho.

Från läktarplats verkade Lejonen mer rädda och nervösa än laddade mot Frankrike. Aho håller inte med.

– Jag upplever det inte så. Jag tycker vi hade för mycket vilja och att vi saknade tålamodet att spela klokt. Vi förlorade puckar i mittzonen och då vi ville avgöra snabbt uppstod målchanser för motståndarna, säger Aho.

Även han gjorde sig skyldig till slarvigt spel i mittzonen, vilket orsakade ett av baklängesmålen. Även om viljan kanske var tillräcklig erkänner Aho att de största problemen i matchen fanns på den mentala sidan.

– Felet finns mellan öronen. Det spelar ingen roll vad spelsystemet är om man inte klarar av att ge sitt bästa. Man måste hitta en lösning för att spela bra.