|

Saija Saarnisto till semifinal

NyhetsbildZoom
Saija Saarnisto. Foto: Arkiv/Markku Jokela
Saija Saarnisto från Karleby gick vidare till semifinal i Redramas team i live-sändningen i The Voice of Finland på fredagskvällen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Hon fick sällskap av sin lagkamrat Juuso Vuorinen.

Saarnisto deltog i live-sändningen med den låten "Olet mun kaikuluotain", en finsk version av John Denvers Annie´s Song från 1974. Hon fick en trevande början, men när hon sjungit klart var det inte bara juryn som stod upp och applåderade, även publiken gav henne stående ovationer.

Saarnisto har tävlingen igenom kämpat med rampfeber, men fått stöd av bland annat sin coach Redrama.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.