|

Fullträff i Lappfjärd

NyhetsbildZoom
Antonia Karlsson, Sofia Dahlroos, Mikael Uljens och Andre Engelholm. I det här numret får ett Nyinflyttat par smaka på klimpsoppa. Foto: Ann-Sofie Långvik
Visst kan de roa en publik i Lappfjärd. I årets revy "Laffjöl runt" plockar revygänget poäng efter poäng i sina varierande nummer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Roliga sketcher som bland annat tog upp språksvårigheter vid besök hos en Seinäjokiläkare och sms-beteende i olika generationer varvas med dansnummer och kupletter om aktuella händelser i årets revy.

Fullträffar finns både i första och andra akten. Band annat fick Posten/Posti visa prov på sitt mångkunnande i en av de extra roliga sketcherna.

De musikaliska inslagen är riktigt proffsiga och örat gläds åt att få höra även stämsång.

Det var nästan fullsatt i Lappfjärds ungdomslokal på premiärkvällen på lördag. 

Läs en recension från Lappfjärd uf:s revy i tisdagens tidning

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.