|

Tung förlust i förlängningen

NyhetsbildZoom
Backen Matias Niemenmaa och hans Kraft hade en tung eftermiddag i Etseri. Foto: Janne Smeds
Kraft slarvade i försvarszon och förlorade bottenmötet borta mot KieHa.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var en väldigt svängig match i tvåans kvalserie som utspelade sig i Etseri på lördagen. I första perioden ledde Kraft men hemmalaget tog över och ledde i sin tur med 5-3 i andra. I tredje kom Kraft i kapp tre gånger om - i numerärt underläge. Först satte Joakim Kaas 5-5, sedan Jens Helenelund 6-6 och till slut Mathias Granborg 7-7. Och matchen gick till förlängning.

Men väl där drog Krafts Miko Malmi på sig en utvisning och sekunderna senare kunde Petri Hella göra segermålet för jumbon Kieha.

Matchen slutade 8-7 efter perioderna 2-2, 3-2, 2-3, 1-0 vilket gav en poäng åt Närpeslaget.

– Det var årets sämsta match av oss och vi fick aldrig igång vårt spel, det låste sig hela tiden på något vis.Vi slarvade bort vinsten helt enkelt, suckar spelande tränaren Joakim Kaas.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan