|

Tung förlust i förlängningen

NyhetsbildZoom
Backen Matias Niemenmaa och hans Kraft hade en tung eftermiddag i Etseri. Foto: Janne Smeds
Kraft slarvade i försvarszon och förlorade bottenmötet borta mot KieHa.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det var en väldigt svängig match i tvåans kvalserie som utspelade sig i Etseri på lördagen. I första perioden ledde Kraft men hemmalaget tog över och ledde i sin tur med 5-3 i andra. I tredje kom Kraft i kapp tre gånger om - i numerärt underläge. Först satte Joakim Kaas 5-5, sedan Jens Helenelund 6-6 och till slut Mathias Granborg 7-7. Och matchen gick till förlängning.

Men väl där drog Krafts Miko Malmi på sig en utvisning och sekunderna senare kunde Petri Hella göra segermålet för jumbon Kieha.

Matchen slutade 8-7 efter perioderna 2-2, 3-2, 2-3, 1-0 vilket gav en poäng åt Närpeslaget.

– Det var årets sämsta match av oss och vi fick aldrig igång vårt spel, det låste sig hela tiden på något vis.Vi slarvade bort vinsten helt enkelt, suckar spelande tränaren Joakim Kaas.

Kommentarer
|

Ambulans på besök när Sundom krossade Korsnäs

Nyhetsbild
Sundoms högerback Max Ljungkvist tar ett inkast medan ambulanspersonalen kollar hur illa det är ställt med gästernas anfallare Kenan Avdic och hans vrist. Foto: Jona Nyström
Ett vingklippt Korsnäs FF kom till Sundom för att försöka plocka viktiga poäng i bottenstriden. Det blev två snabba baklängesmål och en skada direkt i början av matchen.

Mest läst senaste veckan