|

Ny förlust för Kraft Hockey

NyhetsbildZoom
Pucken är i mål och Joakim Kaas firar att Kraft leder med 1-0 mot HeKi. Men precis som i de tidigare matcherna tappade laget mot slutskedet av matchen. Foto: Janne Smeds
Det vill sig inte för Kraft Hockey i tvåans kvalserie. HeKi från Kauhava vände och vann lördagens match i Hallis.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Precis som i de tidigare matcherna i tvåans kvalserie började Kraft bra. I lördagens hemmamatch mot HeKi ledde Närpeslaget både med 1-0 och 2-1. Men man lyckades inte knyta ihop den berömda säcken utan gästerna for iväg med alla poängen hem till Kauhava.

Matchen slutade 4-6 efter perioderna 2-1, 1-3, 1-2.

Victor Petersson, bäst för dagen i hemmalaget, gjorde tre av målen medan Kristian Holmlund satte ett.

Kraft är ännu utan seger i serien och har endast ett poäng på kontot efter fyra spelade matcher.

Nästa match spelas på lördag borta mot IFK Lepplax. 


Jag rekommenderar artikeln
Andra läser just nu
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.