|

Ny förlust för Kraft Hockey

Pucken är i mål och Joakim Kaas firar att Kraft leder med 1-0 mot HeKi. Men precis som i de tidigare matcherna tappade laget mot slutskedet av matchen. Zoom
Foto: Janne Smeds

Pucken är i mål och Joakim Kaas firar att Kraft leder med 1-0 mot HeKi. Men precis som i de tidigare matcherna tappade laget mot slutskedet av matchen.

Det vill sig inte för Kraft Hockey i tvåans kvalserie. HeKi från Kauhava vände och vann lördagens match i Hallis.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Precis som i de tidigare matcherna i tvåans kvalserie började Kraft bra. I lördagens hemmamatch mot HeKi ledde Närpeslaget både med 1-0 och 2-1. Men man lyckades inte knyta ihop den berömda säcken utan gästerna for iväg med alla poängen hem till Kauhava.

Matchen slutade 4-6 efter perioderna 2-1, 1-3, 1-2.

Victor Petersson, bäst för dagen i hemmalaget, gjorde tre av målen medan Kristian Holmlund satte ett.

Kraft är ännu utan seger i serien och har endast ett poäng på kontot efter fyra spelade matcher.

Nästa match spelas på lördag borta mot IFK Lepplax. 


Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Kevin Peth återvänder hem – ”Väldigt bra för hela laget”

Senast Kevin Peth spelade med Kraft var för fyra år sedan. Då på lån från VPS. Nu ansluter 26-åringen helt och hållet till Närpeslaget.
Foto: Arkiv/Janne Smeds

Senast Kevin Peth spelade med Kraft var för fyra år sedan. Då på lån från VPS. Nu ansluter 26-åringen helt och hållet till Närpeslaget.

Uppdaterad. Kraft får en rejäl förstärkning till sitt mittfält då Kevin Peth återvänder hem. Nu är lagbygget anno 2020 så gott som klart.

Mest läst senaste veckan