|

Malax än en gång starkare än Kraft

NyhetsbildZoom
En av Krafts bästa anfallare, Hampus Snickars, fick uppsöka sjukhus efter derbyt mot Malax IF. Foto: Janne Smeds
Det blev ytterligare en derbyförlust för Kraft Hockey då Malax IF var starkare i söndagens match i Malax.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Precis som i lördagens hemmamatch mot Kurikan Ryhti var Kraft bra med i två perioder.

I början på tredje satte Simon Lindén 4-3 i numerärt överläge och Kraft pressade seriesuveränen Malax IF.

Men resten av matchen blev dyster och hemmalaget gick enkelt ifrån inför hela 404 personer i ishallen i Malax.

Matchen i tvåans kvalserie slutade 9-3 efter perioderna 2-0, 2-2, 5-1.

- Vi gjorde vad vi kunde mot deras namnstarka lag. Men lite harmar det att de än en gång spelade fult, säger Krafts spelande tränare Joakim Kaas.

Kraft fick två spelade skadade i matchen. Hampus Snickars fick utgå i andra perioden med en befarad fotskada. För tilltaget fick hemmalagets Jesper Söderholm matchstraff.

Dessutom fick Mikke Ohlis utgå med en befarad fraktur i nyckelbenet.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan