|

Dussinet fullt för Kraft

NyhetsbildZoom
Hampus Snickars gjorde två mål då Kraft körde över tabelljumbon HC Mafia. Foto: Janne Smeds
Målskyttet lossnade för Kraft Hockey. På lördagen körde man fullkomligt över tabelljumbon HC Mafia från Seinäjoki.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I en period hängde gästerna med Kraft. Men sedan var det roliga över. Kraft, som inför matchen endast hade gjort tio mål framåt, fick målskyttet att fungera mot ett rätt svagt motstånd.

Matchen i Hallis slutade hela 12-2 efter perioderna 2-1, 5-0, 5-1.

Mycket avgjordes i den andra perioden då Kraft tog över matchen, lät pucken och skridskorna jobba och satte fem mål på gästernas målvakt.

Sedan blev tredje perioden en transportsträcka mot en bergsäker seger.

Segern var Krafts andra för säsongen och laget ligger trea i tabellen.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan