|

Malax IF klart bättre än Kraft

NyhetsbildZoom
Tim Hammarberg spelade fram till Krafts båda mål i förlustmatchen mot Malax IF. Foto: Janne Smeds
Malax IF avgjorde treans hockeyderby i den första perioden. Hela 414 personer hade bänkat sig för att se matchen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kraft Hockey åkte på en förlust modell större då man gästade Malax IF på söndagskvällen.

Division 3-matchen i Malax slutade 7-2 efter perioderna 5-1, 1-1, 1-1.

Matchen avgjordes redan i den första perioden och efter elva minuters spel stod det 4-1.

I andra och tredje var det i stället jämnt men Kraft förmådde inte att hämta upp det stora underläget.

Mathias Granborg och Simon Lindén nätade för Närpeslaget. I tabellen leder Malax IF med full pott efter sex spelade matcher.

Kraft har i sin tur tre poäng på sina fyra spelade matcher och ligger trea i serien.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan