|

Kraft Hockey öppnade segerkontot

NyhetsbildZoom
Hampus Snickars var än en gång på hugget och gjorde två mål i segermatchen mot IFK Lepplax Foto: Janne Smeds
Kraft Hockey tog öppnade segerkontot i lördagens hemmamatch mot förmodade topplaget IFK Lepplax.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Förlust i den första matchen mot Malax IF och sedan en inhiberad match. Kraft Hockey spelade säsongens andra match på lördagen mot tippade topplaget IFK Lepplax. Och man stod för en heroisk insats från början till slut.

Inför 230 personer i publiken vann Kraft den jämna matchen med 5-4 efter perioderna 2-2, 1-1, 2-1.

– Lepplax hade inte bästa laget på benen så vi visste på förhand att vi hade en bra chans. Vi gör en riktigt bra match. Vi var lite slöa i början men jobbade in oss starkt och kämpade ända till slut. Skönt med seger, säger spelande tränaren Joakim Kaas som själv hörde till de bättre i hemmalaget.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan