;
|

Jobb vid vårdföretag intresserar i Kstad

NyhetsbildZoom
Gerd Fornander, till vänster, och Brita Brännbeck berättade om Medhelp för intresserade i Kristinestad. Foto: Lotta Sjöblad
Det svenska vårdföretaget Medhelp planerar öppna callcenter i Kristinestad. Verksamheten startas i höst om man lyckas rekrytera minst tio personer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Närmare 30 intresserade dök upp då vårdföretaget berättade om sina planer och sin verksamhet på onsdagskvällen.

Förutsättningen för att starta upp verksamhet är att man kan rekrytera minst tio personer.

– Intresse finns och många har hört sig för till oss, säger rekryteringsansvariga Gerd Fornander.

Tillsammans med regionchef Brita Brännbeck berättade Fornander om företagets planer på att öppna sitt tredje finländska callcenter i Kristinestad. Företaget har redan verksamhet i Vasa och i Jakobstad.

Huvudkontoret finns i Stockholm och Medhelp har totalt 250 anställda. De betjänar kunder i Sverige och ger sjukvårdsrådgivning till cirka tre miljoner personer.

Läs mera i torsdagens SÖ (25.8)

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan