|

Åstrand tog FM-brons på 200 meter

NyhetsbildZoom
Jonathan Åstrand. Foto: Janne Smeds
Jonathan Åstrand löpte säsongens bästa lopp och belönades med ett FM-brons i Uleåborg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Krafts sprinter kom i mål på 21,50 – exakt en sekund sämre än personbästa. Men det räckte ändå till en bronspeng bakom vinnaren Samuli Samuelsson och tvåan Ville Aarnivala. Samuelsson klockades för 21,10 medan Aarnivala hade 21,47. - Det var åt det bättre hållet. Inte perfekt, men det räckte denna gång. Med tanke på hur jag tränat får jag vara nöjd med det här, säger Åstrand. Utöver Åstrand fick Sydösterbotten en till FM-medalj då KU: s Eleriin Haas hoppade till sig en silvermedalj i höjd. Haas resultat blev 182 centimeter medan vinnaren Linda Sandblom klarade 184.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.