NyhetsbildZoom
Lena Granlund visar bland annat naturbilder. Tre nyanser av Österfjärden kallar hon de här fotografierna. Foto: Mona Söderman

Årets fotograf i Närpes visar 30-tal bilder

Mona Söderman -
Årets fotograf 2016 i Fotoklubben Focus är Lena Granlund. Nu har hon en egen utställning i bibliotekets läsesal i Närpes.

Porträtt, djur och natur finns på de fotografier som visas.

– Jag tycker om att ta bilder av människor, förklarar Lena Granlund och visar en bild av sitt brorsbarnbarn.

Det är en av hennes egna favoriter på utställningen, som består av 33 foton.

– Fotona är ett plock ur mitt personliga liv. Det visar vilka intressen jag har, säger hon.

Kåtnäsbon Lena Granlund berättar att hon ibland fotar mera och ibland mindre.

– Fotograferandet är ett bra sätt att föreviga egna upplevelser, konstaterar hon.

Fotoutställningen visas i bibliotekets läsesal till den sista mars.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan