NyhetsbildZoom

Byggbilagan öppen för alla

Red -
BILAGA. Nu har alla chans att bekanta sig med Sydins bilaga Bygg och renovera som e-tidning. Torsdagens bilaga (16.3) är öppen för alla. Läs den redan nu på din dator.

E-bilagan är en identisk kopia av den i papperstidningen, med exakt samma innehåll, från första till sista sidan, inklusive annonser.


Alla som prenumererar på Syd-Österbotten har tillgång till e-tidningen och kan även läsa allt material på vår webb.
Nu ger vi också icke-prenumeranter en möjlighet att bekanta sig med den digitala versionen. Du kan läsa torsdagens bilaga (16.3) som gratis e-bilaga. Det enda som krävs är att du skapar ett Media+ konto (om du inte redan har ett) och loggar in med det. Klicka på den blå knappen "Logga in" (uppe till vänster) på startsidan för att logga in eller skapa ett konto.Du kan också läsa Byggbilagan via din dator genom att klicka på länken här

Bygg och renovera

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan