Lindén tog FM-brons i tennis

Red -
Isac Lindén från Närpes har tagit FM-brons i tennis bland pojkar 18 år.

Han är den första spelaren i Sydösterbotten att ta ett FM-brons i tennis bland 18-årspojkarna.

17-åriga Isac Lindén fick möta ärkemotståndaren Roni Rikkonen. Tammerforsaren har hittills vunnit samtliga inbördes möten, men Träffspelaren gjorde en stormatch och besegrade Rikkonen i två set, 6–4, 7–5.

I kvartsfinalen hade Lindén inga besvär med Oskari Mäkäräinen och vann 6–3, 6–1.

I semifinalen var den förstseedade Patrik Stenfors starkare och vann med 6–3, 6–4.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan