NyhetsbildZoom
Torsdagen den 9 mars öppnar Tokmanni i Närpes. Foto: Jan Ola Klåvus

Öppnar om tre veckor

Daniel Nissén -
Invigningen av Tokmannis nya affär i Närpes centrum närmar sig.

Torsdagen den 9 mars slår Tokmanni upp dörrarna till sin affär vid torget i Närpes centrum.

Bygget av affärsfastigheten påbörjades i somras. Den är omkring 2 500 kvadratmeter stor plus en trädgårdsavdelning och har byggts av Lemminkäinen.

Tokmanni förväntas sysselsätta tolv personer i Närpes.

2007 var det också aktuellt med en etablering i Närpes för Tokmanni men den gången blev den inte av. Koncernen har över 150 affärer i landet.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan