NyhetsbildZoom
Tony Lehto är en i raden av fotbollstränare som inte fortsätter över en säsong till. Foto: Janne Smeds

Kan bli tränarbyte i Sporting

Janne Smeds -
Sporting Kristina hoppas kunna presentera sin tränarlösning inom de närmaste dagarna. SÖ har kartlagt läget för de flesta fotbollslagen i regionen.

I fjol tränades Sporting Kristinas division 3-lag av Peter Grannas och Tony Lehto. Och ännu nu, i mitten av januari, har man inte tränarfrågan för den kommande säsongen löst.

Åtminstone Lehto meddelar att han lägger av och vill satsa på en spelarkarriär och det lutar åt en ny lösning på tränarposten. Den lösningen hoppas Sporting kunna presentera inom de närmaste dagarna.

SÖ har kartlagt läget för de flesta fotbollsseniorlagen i regionen och det är bara ett fåtal lag som har tränarfrågorna lösta.

Läs mer i torsdagens (19.1) SÖ.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan