Dikeskörning i Korsnäs

Malin Bylund -
Tre personer fördes till sjukhus för kontroll efter en dikeskörning på söndagen.

Kring 22-tiden på söndagskvällen inträffade en dikeskörning längs Taklaxvägen.

Den 18-åriga kvinnan från Närpes miste kontrollen av sin bil då hon körde i riktning mot Strandvägen. Bilen åkte ner i diket på vägens vänstra sida, varefter den kolliderade med ett träd. Väglaget var mycket halt.

I bilen fanns fyra passagerare, varav tre skadades lindrigt och fördes med ambulans till Vasa centralsjukhus för kontroll.

Föraren misstänks för trafikförseelse.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan