NyhetsbildZoom
Ångan som bildades leddes ut genom en säkerhetsventil. Foto: Arkiv

Grävmaskin brann i Yttermark

VBL-SÖ -
En grävmaskin som stod inne en maskinhall fattade eld på fredagskvällen i Yttermark i Närpes.

Räddningsverket tog emot larmet om en medelstor brand på Bäcksvägen i Yttermark, Närpes, vid 17.30-tiden på fredagskvällen.

Enheter från brandstationerna i Övermark, Yttermark och Tevua ryckte ut till platsen.

Branden uppstod i en grävmaskin som fanns inuti en maskinhall. Branden fick sin början inne i grävmaskinens motorrum. Brandkåren kunde hindra branden från att sprida sig, men maskinhallen hann få rökskador.

Ägarna till maskinhallen hade lagt märke till röken och larmade räddningsverket.

Eldsvådan orsakade inga personskador. Vad som orsakade branden i grävmaskinen är tillsvidare oklart.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan